Over ons

Onze studio, gevestigd in het hart van Barendrecht, biedt een warm welkom aan alle liefhebbers van body art. Met een toegewijd team van ervaren tattooartiesten streven we ernaar om jouw ideeën om te zetten in prachtige en duurzame kunstwerken. De sfeer in onze studio is ontspannen en gastvrij, en we nemen de tijd om elk ontwerp met zorg en precisie te realiseren. Of je nu een ervaren tattoo-liefhebber bent of overweegt om je eerste tattoo te krijgen, bij FR Body Art staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Ontdek de creativiteit en vakmanschap die onze studio te bieden heeft, en laat ons samen jouw unieke tattoo-verhaal creëren.

Werkwijze

Bij FR Body Art hanteren we een afspraakgericht systeem, wat betekent dat we bewust de keuze hebben gemaakt om onze diensten op afspraakbasis aan te bieden. Deze benadering stelt ons in staat om een ongeëvenaarde kwaliteit en klantgerichtheid te waarborgen. We begrijpen dat het laten zetten van een tattoo een persoonlijke en belangrijke beslissing is, en we willen ervoor zorgen dat elke klant de volledige aandacht krijgt die ze verdienen.

Onze studio beschikt over zorgvuldig geselecteerde artiesten, elk met hun eigen specialiteiten en expertise. Of je nu op zoek bent naar gedetailleerde realistische kunst, abstracte ontwerpen, traditionele tatoeages of iets daartussenin, we hebben de juiste artiest om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Het is onze missie om niet alleen hoogwaardig vakmanschap te leveren, maar ook om een tattoo te creëren die een blijvende indruk maakt en een kunstwerk wordt dat je met trots draagt gedurende je leven.

Ferry
tiger-roses

Om een glimp op te vangen van ons werk en de verscheidenheid aan stijlen die we bieden, nodigen we je uit om onze diverse sociale kanalen te verkennen. Daar delen we regelmatig foto's van voltooide projecten, inzichten in onze creatieve processen en nieuws over de laatste trends in de tattoowereld. Laat je inspireren door de diversiteit van ons portfolio.

Als je klaar bent om je eigen unieke tattoo-ervaring te beleven, nodigen we je uit om vandaag nog een afspraak te maken bij FR Body Art. We kijken ernaar uit om samen met jou een tattoo te creëren die niet alleen je persoonlijkheid weerspiegelt, maar ook een tijdloos kunstwerk wordt dat je met trots zult koesteren. Maak van je tattoo-droom werkelijkheid bij FR Body Art!

Volg ons op social media