Ferry

Van jongs af aan heeft Ferry (eigenaar) een passie voor tekenen, die al begon op de lagere school. Zijn natuurlijke aanleg voor creativiteit heeft zich op diverse manieren ontwikkeld. Na vele jaren als zelfstandige in de bouw te hebben gewerkt en twee eigen zaken te hebben gehad, maakte hij in 2018 de sprong naar zijn eigen tattooshop in Barendrecht. Ondernemen zit in zijn bloed, en zo ontstond Fr Body Art.

Deze stap naar zijn eigen tattooshop kwam niet uit het niets voort. In de voorgaande jaren had Ferry zijn creativiteit al laten stromen door als hobby aan airbrushen te doen. Deze bezigheid gaf hem de ruimte om zijn artistieke vaardigheden op het gebied van kunst en design verder te ontwikkelen. In die periode werden de dromen om als tattooartiest aan de slag te gaan al geboren, maar ze werden nog niet gerealiseerd.

Pas later besloot Ferry zijn dromen werkelijkheid te maken, en met veel plezier, precisie en passie heeft hij zijn tattooshop tot stand gebracht. Inmiddels staat hij bekend binnen zijn klantenkring vanwege zijn nauwkeurige lijnwerk en verbluffend realistische black and grey tattoos. Ferry beheerst vrijwel alle tattoo-stijlen en kan zichzelf met recht een allrounder noemen door elke stijl tot in de perfectie uit te voeren. Zijn toewijding aan het vak en zijn vermogen om klanten te voorzien van hoogwaardige kunstwerken hebben zijn reputatie als getalenteerde tattooartiest gevestigd. Bij Fr Body Art staat de klant centraal, en Ferry streeft ernaar om unieke en betekenisvolle tattoos te creëren die zijn cliënten koesteren.

Ferry

Portfolio van Ferry

Wil je graag een indicatie over je nieuwe tattoo ontwerp? neem dan contact op met ons.